Wat doen wij

Autolas- en Schadeherstelbedrijf Schoemaker beschikt over een eigen werkplaats met alle mogelijke voorzieningen. Wij zijn thuis in alle mogelijke autolastechnieken en schadeherstel in alle automerken.

Een gescheurde bumper, een kapot achterlicht, een beschadigde ruit of de voorkant van uw auto volledig in de kreukels. Het zijn allemaal ongemakken die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. In al deze en vele andere gevallen kunt u altijd terecht bij Autolas- en Schadeherstelbedrijf Schoemaker. Ons hoog opgeleide en gespecialiseerde personeel zorgt ervoor dat uw autoschade weer 100% in orde komt. U hoeft wat ons betreft geen afspraak te maken voor dergelijke kleine reparaties. U wordt geholpen terwijl u wacht.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in APK laswerk sinds de APK in 1981 werd ingevoerd in Nederland. Wij verrichten APK laswerk voor APK keurstations- garagebedrijven en particulieren. Ook zijn wij gespecialiseerd in laswerk, richtwerk en uitdeukwerk aan aluminium autos.
Wij geven standaard 2 jaar APK goedkeurgarantie op ieder APK laswerk.

Ook zijn wij gespecialiseerd in schadeherstel aan polyester auto's.

Heeft u schade opgelopen aan uw auto of boot? Neem dan contact op met Autolas- en Schadeherstelbedrijf Schoemaker voor meer informatie. Wij zijn het autolasbedrijf en autoschadebedrijf in de omgeving van Dordrecht.